Isnin, 15 November 2021

Carrot Walnut Cake

Sekali skala layan tekak yang teringin sangat makan kek carrot,maka terbuatlah kek yang sangat moist dan sedap.Hasil google sana sini maka terjumpalah resepi yang betul-betul serasi dengan selera saya.Saya suka kek carrot yang ada letak rempah dan kekacang,kalau takda rempah dan kekacang macam tak berapa siok la rasa kek tu.


Okla,pada yang teringin mencuba resepi carrot kek yang ni korang boleh tengok resepinya di link ni 👉 FRESH APRIL FLOUR maaf sebab saya tak rajin menaip resepi panjang berjela² 🤣 so kita bagi link ja.


 Terima kasih sudi singgah selalu💋

2 ulasan:

Ammi berkata...

How I wish I can bake like this

Fuzy Hamid berkata...

saya suka carrot kek ni sebab boleh rasa carrot...ahh sedapnya

salam kenal dari blog iamfuzy / dapursweetsourleyra