Khamis, 26 Julai 2012

Snow Almond

Salam...
Resepi Snow Almond boleh tengok DI SINI jemput masuk...
Selamat mencuba...

14 ulasan:

Mas berkata...

biskut nie mas tak try lagi..
masuk list...
insyaAllah...nak try juga...

Nuwairani Ismail berkata...

biskut ni la sampai sekarang nani duk teringin nak makan, tapi tak termakan pun...takde pulak kawan2 yang buat ni.

ijayuji berkata...

Salam kakak rahel!! beskut sedapppp! eh? nanti balik mesia nk buat lah biskut ni :D memula plan nk tunjuk2 jer sume akak post n3 ni berkobar kobar pulak nk buat sbb beskut ni mmg best!

Mamasya berkata...

Salam Rahel.belum pernah cuba biskut ni...wpn dr raya last yr femes.pasti Rahel busy baking biskut ni....nengok berderet2 entry biskut...semua nampak menarik....

kakbesah berkata...

waduhh!!..yg ni pon best...

nOOrsha berkata...

waahh sedapnye..suka sangat snow almond :) besst!~

hana berkata...

biskut yg menjadi kegemaran keluarga.. tiap taun order dgn ibunda jerk.. hihihi

ibh_sue berkata...

Mood membiskut dah mari...Nak selongkar dapur ya cari resepi..Heeee

ummiaisyah berkata...

ni sekut yg wajib buat tiap2 tahun...best kan sekut ni!

Rohah berkata...

biasenya akak beli je Rahel...sedap terkata...ada keizinan bolehlah buat sendiri kan..

zila norazila berkata...

salam rahel,nie biskut fav zila ..klu raya wajib buat..sgt2 sedaaappp:)

Mas Sani berkata...

Dah masuk ni....mn biskut nya? Hiihi

Qasey Honey berkata...

ni antara biskut paling popular abad ni kan...mmg sedap..QH pon suka..thn lepas mak mertua ade order biskut ni...QH pula tukang mknnye...hehe

rahel berkata...

Terima kasih kwan-kawan kerana sudi singgah kat dapur Rahel...