Rabu, 8 Februari 2012

Caramel Slice Cheese Cake

Selamat malam semua..ada orang kat sini k?..kalau ada..jemput lepak sama-sama ek..boleh gak tengok-tengok kek yang sodap.Sebenarnya kek ni Rahel buat awal pagi tadi..so time petang tadi kami dapat jugak merasa kek yang enak ni..bayangkanlah kalau kek ni ada kat depan korang skarang..ape korang nak buat?..hehehe..ni saje gue letak pic kat sini..biar meriah gitu..tapi kalau korang nak tengok resepinya..jalan perlahan-lahan ke SINI ..boleh ambik resepi...





Selamat menikmati Caramel Slice Cheese Cake

18 ulasan:

Yat Maria berkata...

Rahel

this is really a yumilicious cake..slice cheese + caramel lagi!

Kama Kimin berkata...

Cis kek...my fav. Asalkan cis cake dan mana2 yg mengandungi unsur2 yg boleh menggemukkan adalah my faV..yummiiii

~K Ham~ berkata...

rahel..kak ham dtg ni....ada lagi ke Caramel Slice Cheese Cake....

Melly Octaviana berkata...

Morning Rahel.. masih ada ngga cis kek nya..ini my hubby fav nih.. ;)

E-na Lovely Kitchen berkata...

dtg anta 3 slices rainbow roll cake utk rahel...e-na amik cheese cake sepotong ye...geram tgk cantik je..:))

Cekgu Maz berkata...

SEDAP BETUL NAMPAK KEK TU....bila nak rajin buat camnie kan...:)

cik cek berkata...

Waaaa...sedapnya...kak cek nak...kak cek nak...sikit pun jadila...ada lagi kan Rahel....:)

EmbunRosaliza berkata...

sedapnya karamel cis kek rahel, minta sepotong

nOOrsha berkata...

salam k rahel..terliur ngan karamel slice ciskek ni..mmg nampak sedap :)

rahel berkata...

wsalam Noorsha,sedap semestinya..

rahel berkata...

Rosaliza...bole ambik lebih dr sepotong..hihi.

rahel berkata...

Ada jer klu untuk Kak Cek..kan Rahel simpankan awal2..

rahel berkata...

Cekgu Mas,rajin2lah buat kek ek..bole mkn sepuasnya tau..

rahel berkata...

E-na..mcm tau2 jer yg gue nak gak rainbow roll tu..tima kasih ye..

rahel berkata...

Melly..biasanya klu pagi2 kek uda abis...hihi.

rahel berkata...

selamat datang Kak Ham..
alah..tinggal resepi n pic je yang ada..

rahel berkata...

Kama Kimin,
sama la kita klu mcm tu..bole jd geng..hehe..

rahel berkata...

Yat,memang sedap sangat...