Khamis, 19 Januari 2012

Puding Pisang Lapis Kek

Salam manis kepada semua...hari ni cuaca kat sini agak panas..so memang sesuailah pekena puding pisang yang dilapis ngan kek span coklat...aduhai...segar banget rasanya...nyam nyam nyam...dah habis berapa potong...korang jangan telan-telan liur ek..













Silahkan cuci mata di SINI sebentar ye....

14 ulasan:

cik cek berkata...

Sedapnya....nak mintak tapau ngan Rahel ni...ada lagi kan..:)

Amie berkata...

Rahellll.... cantiknya! tabik spring kat Rahel, Kak Amie jauh panggang dari api kalau bab mengekek ni! Baru je belajar berkenalan dengan tepung and the gang!

Sheila Shafeareen berkata...

alamak dah habis keee...baru nak minta 3 potong

Melly Octaviana berkata...

Rahel... bagi 5 potong dong.. glekkk

JaSSNaNi berkata...

hmmmm sedapnya, lapar la plak... :)

rahel berkata...

ada je Kak Cek...nak berapa slice?

rahel berkata...

Mekasih Kak Amie,Rahel pun mula2 dulu tak berapa pandai..skarang dah ok sikit...jom belajar baking..

rahel berkata...

Sheila,ada lagi ni..tapi dah kureng..tinggal 3 slice je..hehe..

rahel berkata...

Melly,kasi kamu 2 potong aja..soalnya udah berapa potong yg gue abisin..hihihi..

rahel berkata...

Jassnani,mari sini..Rahel bagi satu slice..hehe..

nOOrsha berkata...

ya ampun..sedapnye rahel....suka sgt ngan pisang :)

Wani berkata...

gulp.. dah telan airr liur dah .. lewat betol mai singgah dapo rahel ada lagi ke ..ai maklumlah jalan jam .. ni nak CNY katakan hiih... nak kata nya line slow sangant :D...eh kelainan puding ni lapis dengan kek ..

rahel berkata...

bah...jom la buat puding pisang...

rahel berkata...

Wani,
macam biasa...udah abissss...