Selasa, 15 November 2011

Roti Arab

Selamat bertemu kembali,apa khabar semua? dah siap makan malam k? Hari ni sebok sikit so terlewat lagi masuk blog,tengok2 kat blog list mcm byk menu dan hidangan yang menggiurkan,tak tau yg mana satu dulu nak tengok.Tapi petang tadi Rahel sempat jugak buat roti arab untuk minum petang,rasanya sampai skarang masih kenyang lagi..sodap banget makan roti arab ni.


Oh ya,resepi roti arab ni Rahel ambik dari dapur DJ,memang sedap & lembut.Terima kasih kepada Kak DJ yang sudi share resepi roti arab ni,suka banget.Kepada kawan-kawan yg nak try resepi roti arab DJ ni..dipersilahkan tengok resepinya di sini.


Enjoiii...

7 ulasan:

cik cek berkata...

Wah! bulat2 je roti arab...comel2 sumenya...kak cek nak sikitttt....

AZLITA AZIZ berkata...

nampak macam donut pun ada jugak kan.. macam pau sambal pun ye jugak kan..
makan pula dengan kuah kari.. memang kenyang sampai ke malam ni rahel

Wani berkata...

nakk roti arabbbbb emm sedapnya .dulu dah buat tapi tertebal la pulak hihi

CT Delima berkata...

As'salam Rahel

Makan sorang2 ker tu, ada tingal tuk k.ct tak? Tapi kalau nak bagi k.ct rasa kena buat cecah sambal lah ya..sebab k.ct tak suka makan lauk kari..hehehe

bulat2 sangat comel masuk mulut lagi comel kan Rahel kannn... hehehe

liza berkata...

morning rah....bestnya kalau dpt cicah ngan kuah sardin ni...

Nuridah berkata...

Cantik aja naiknya roti arab tu...mkn 1 pasti dh kenyang nie kan Rahel??

rahel berkata...

Kak Cek..
hehe..roti geeebu...


Kak Azlita
betullah..nampak cam donut n pau goreng..tapi suka banget bab lembut..tu yg enak dicicah ngan kuah kari..


Wani
meh sini ambik roti...


Wsalam Kak Ct.
boleh je mkn ngan lauk apa2 pun..yg ni kebetulan je ada kuah kari..tu yg dpt mkn roti ngan kuah kari..


Liza
resepi asal memang cicah ngan kari sardin...sedap gak tu..


Nuridah
klu roti arab kan..tak puas klu mkn 1 biji je..geram je bab gebu n lembut..tu yg mcm tak nak berhenti mkn..hohoho..