Isnin, 14 November 2011

Cheesy Muffin

Selamat petang semua..dah siap minum petang k? Rahel petang ni pekena muffin lagi..ehehe..suka sangat dengan mufin keju..oklah kawan-kawan Rahel teruskan dulu minum petang ek..oh ya,resepi muffin keju ni ada di letak kat Rahelcake.blogspot..bolehlah singgah tengok-tengok resepinya nanti jika berminat..


selamat mencuba..

9 ulasan:

Chah berkata...

Duhh rahel...cukup2 la menggoda daku dgn segala yg cizi2 tuh...dap dapnye!!

cik cek berkata...

Kak Cek nak sebiji..tak penah mkn lagi cheesy2 muffin ni...he he jakun tul kak cek ni....:D

Amie berkata...

aduinaaaaa... rahel! kalau bab cheese ni memang kak Amie pengsan duluan!....sedapnya... nak tapau 1 biji,tak cukup...tapau 3 biji ye...

Cheq Sue berkata...

sedap nampaknya muffin yang rahel buat tu, tapi saya ni kurang gemar sikit, kalau buat tu mesti kena bagi orang... :)

ady berkata...

as-salam rahel
Look delicious muffin cheese ni..menggoda kalbu..

Wani berkata...

wani datang ni sebab terbau cheesy ....emm sedapnya ... hantu cheese betul ni ... hihi

Ucu Faridah berkata...

tengok dari atas pun dah tahu sedap belum lagi rasa....

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak...Wahhhhhh...ni betul2 best ni pekena ngan kopi panas, lagi2 time hujan2 macam ni....

rahel berkata...

Chah..hehe..sowi la...hehe..


Kak Cek
ambil la berapa yg kak cek nak...alah Kak Cek je yg tak nak wat cheesy mufin..


Kak Amie..
Klu nak ambik lebih dr 1 biji,tukang masak tak kebagian..hihi.


Cheq Sue
beruntung org yg dekat2 ngan akak bab dapat cheesy mufin free slalu..hehe.


Ady
tak dinafikan lagi..memang sedap...


Wani
amboii..tajam jugak bau mufin ni ek...hehe


Kak Ucu Faridah.
ni saja bagi tengok dr atas bab dah slalu sangat tengok dr tepi..hihi..


Wsalam Sue @ Nenie
emm betul..sesuai dihidang bersama kopi panas time hujan2 ni..