Isnin, 16 Julai 2012

Pandan Sponge Cake

Salam manis kepada semua...
Hari ni Rahel mencuba satu resepi kek span lagi,tapi yang ni guna tepung span campuran aje..emm memang sangat lembut dan gebu kejadiannya kek itu..oleh kerana udah biasa makan kek dengan fresh cream,maka Rahel hidang kek kecik ni dengan inti kiwi dan fresh cream..memang kelasss rasa dia...

Tak sedar udah makan berketul-ketul kek kecik ni...sedap sangat...

Jangan lupa singgah kat SINI  jemput masuk..

23 ulasan:

Bicara Kak Noor berkata...

salam Rahel cayang,,
kalau Rahel yg buat mmg semua sedap2 belaka jeles lah akak tengok semuanya menjadi je,ni yg buat bertambah geram dgn Rahel dari memasak sampai menggambar pun mesti first class punya ini orang tau,bikin akak jeles bah....

zila norazila berkata...

yummyyy..nampak gebu jew..cantik sangat2:) nk join makan sama

Shiela berkata...

Rahel cayanggg.. sungguhlah menggoda jiwaku.. :b

ummiakid-lily berkata...

Waaa..mengoda iman nengok kegebuan kek tu...kalau rahel kata sedap, mesti sedapkan...kena cuba ni dan belum pernah buat guna fresh cream...

tun_telani berkata...

uwaaa... mmg nmpk gebu bangat kek nii..

FnF Simple Life berkata...

uishhh...gebus... ada lak fresh cream ngn fruits tu lagi menggoda

Mas berkata...

sedapppnya....
yg digigit tu...
menggoda...

Asyifa Mustaffa berkata...

menggodanya...! nmpak filing dlmnya tu..nmpak pulak kegebuannya tu...mmg teruja lah...!

Wani berkata...

salam rahell.. wahh gebunyaaa .nak 5 ketoi buat minum petang jap .hihi..

Nuridah berkata...

Cantik nya Rahel...tergoda akak!!

ibundo berkata...

Rupa dah kelas.. mestilah rasa pun kelas.
Yummy!!!!

nOOrsha berkata...

sedap n gebu je nampak kek sepan ni :)

quinnie berkata...

ni kalau duk dekat kita tempah kat rahel je..heheheh

Nuwairani Ismail berkata...

aiyoooo! berair mulut kite tengok kek ni. siap meleh lagi fillingnya tu...

Mas Sani berkata...

aduh rahel lembut betul tangannya, setiap kek yg dihidangkan mesti cantik, gebu dan elok kejadiaannya. Nyummmmmm....nyummmm

CT Delima berkata...

As'salam Rahel

wahhh... tak nak cakap banyak2, mahu pindah dok jiran dengan Rahel hari2 dapat makan sedap boleh naik badan k.ct nanti ni Rahel hehehe

Yana Shaiful berkata...

~~uwaaa..tersangatlah gebu itu..geram nk amek 2 3 bijik..mkn kek span kecik2 cani mmg xsedar dh telan berketul2 kan Rahel hikhikkk

kakbesah berkata...

salam Rahel, pasal mendeco Rahel memang terbaik! memang tergoda siapa yg memandang.. hai..telan air liur je la...org2 yg jauh ni..huhu..

Ucu Faridah berkata...

wah....2 hari berturut2 kalor hijau....sememangnya hijau itu menawan..
hari ni masak ape pulak ye rahel..tak sabar dah ni nak tumpang mkn...hahaha..

HaSue berkata...

Memang nampak gebu ba kek ko nih rahel..semua kek pun cantek ja.. bah,campak sini seketul gue mau rasa

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

sedapnyer kek kamu rahel....

Tina Othman berkata...

s.e.d.a.p hehe, apa lg nak ckp, semua kek rahel pun menggoda jiwa, tapi tgh bz sekarang jadi tak sempat nak mengekek

harus masuk list resepi yg ni

Mamasya berkata...

Nampak gebu kek itu dg filing kiwi..yummyy....