Sabtu, 3 Disember 2011

Peach Swiss Roll

Selamat malam semua,dah tido k? Rahel pun udah mengantuk sangat ni,tapi masih lagi lepak kat blog,nak letak entri yang tertunda,faham2lah line tenet betul2 lembap macam siput..siput lagi laju dari talian internet..so laporan pun tertunda truss.Malam ni saja nak share lagi satu resepi kek gulung kesukaan ramai "Peach Swiss Roll".Jika ingin mengetahui lebih lanjut tentang resepi dan cara-caranya..tengok di sini..jomm..



Selamat menjamu mata..daaa...

7 ulasan:

cik cek berkata...

Selamat malam Rahel...kak cek pun lum tido lagi...dok bw rumah kengkawan...singgah kesini jap...tgk ada swiss roll cecomel...lama pulak rasanya tak berswiss roll...skill mengroll pun rasanya dah menghilang...nak mintak tapau ngan Rahel pun tentunya dah abis kan..so jilat jari lah...takut kempunan...he he...
Selamat Berhujung minggu....:)

Nieza berkata...

Assalam, menarik dan semestinya sedap ni. saya follow sini yer:)

Amie berkata...

Selamat pagi Rahel,
ni datang sini dah terlewat dah...tak ada flight malam dari Lahad Datu...ha hahahh mesti dah habis peach swiss roll yang gebu sangat tu!

EmbunRosaliza berkata...

Morning rahel..sedapnya peach swiss roll tu, buat bf pun best ni

rahel berkata...

waa..Kak Cek..tengah mlm masi lepak kat tmpat kawan..hehe..selamat berhujung minggu..buat kuih byk2..


Thanks Nieza..silahkan..nanti i follow u gak ek..


wsalam Kak Amie..pandai akak agak ek..semestinya kek dah abisss..


yup Embun Rosaliza..sedap utk sarapan dan juga minum ptg..

dZana berkata...

aslmkum rahel..bru sampai di ptg hari.. msti dah abis n tgh kecah2 menu baru ni..nk masuk pintu lain pulak yer meninjau rspi.. selamat brhujung minggu..

rahel berkata...

Wsalam dZana..nape lambat sampai? kek dah abis..hehe..silahkan diketuk dulu pintunya ek..
slamt berhujung minggu..