Selasa, 8 November 2011

Mufin Keju

Selamat bertemu kembali...harap semua sihat dan ceria.Mata udah mengantuk,tapi nak letak jugak entri ni..takut terlupa lagi..resepi mufin ni Rahel ambik dr buku resepi Hidangan Berkeju oleh Chef Noraini Zakaria memang best sangat rasanya..serasa macam makan kek krim keju pulak,tak sia-sia mencubanya..Oklah,seperti biasanya..resepinya ditumpangkan di dapur I Love Cake jom ke sana...


Enjoiii....

7 ulasan:

CT Delima berkata...

As'salam Rahel

selamat pagi :D lama betul k.ct tak buat muffin ni. Tapi arini ada buat kek letak keju juga. bolehlah gandingkan denagn Rahel punya ni sesuai sanagt..hehehe.

banyanya k.c ketinggalan menu2 dari Rahel, maklumlah cuti dari berblog 2 ari jadinya semua ketinggalan jugak :)

rahel berkata...

Wsalam Kak CT
Rahel dah tengok dekat2 Cheese Peach swiss roll,mantap bener..bolehlah kita tukar2 menu ni.

Rahel faham..Kak CT tentu sebok kan? hehe biasa la tu...raya kan..

Cik Puan Izan❤ berkata...

salam kenal...^^ lamanya tak buat muffin..mcm terasa kesedapannya...nti nk copy resepi yeh...

rahel berkata...

Cik Puan Izan
salam kenal and selamat datang ke dapur Rahel..kalau nak rasa betul2 kesedapan mufin keju ni...silahlah ambik resepi..boleh la buat mufin keju nanti..mekaseh.

JaSSNaNi berkata...

sedapnya rahel.. dah ler membumbung naik nya mafin tu.. alahaiii.. berkobar2 nak buat mafin ni..

nuwairani ismail berkata...

sedapnya benda yang keju2...makan seketul tidak cukup ni...

rahel berkata...

Jasnani
hehehe...jom ler buat mufin lagi..sodap ni.


Nuwairani
memang kalo seketul nda cukup...kena double kan adunan tu...hohoho.