Rabu, 20 November 2013

Terima Kasih

Salam sejahtera dan salam ceria selalu buat pembaca Rahel Blogspot.Hari ni ni Rahel hanya masukkan gambar-gambar tempahan yang sempat diambil.Rahel ucapkan terima kasih banyak pada semua sahabat-sahabat alam maya yang sudi menempah apa2 aje daripada dapur Rahel.Semoga semuanya sesuai dengan yang dikehendaki.

 
Yang di atas ni ialah Rainbow Cake saiz 6 inci,berat 1 kg ++ dioder oleh teman Pn Fareda untuk makan2 di rumah.Lega hati bila dapat respon yang baik dari si pengoder,katanya terima kasih keknya sangat sedap.Macam biasa,Rahel buat dengan sepenuh hati.Terima kasih.


5 bekas Cheese Cake Meleleh yang tengah hot dan sentiasa mendapat tempat di hati penggemar kek cheese diorder oleh Pn Judith.Katanya enak banget.Wah...terbaik punya...len kali order lagi..
 

Satu lagi Cheese Cake Meleleh,berat 1 kg ++ diorder oleh Pn Ratna untuk makan2 diopis.Terima kasih ya puan...jangan serik mo order lagi...hihi..


2 bekas Mango Float yang nyaman diorder oleh Pn Irda.Semoga menepati selera.Terima kasih.
 

Ada lagi satu Cheese Cake Meleleh,berat 1 kg ++ diorder Ras Mah.Semoga menepati selera.Terima kasih.


1 bekas/18 pcs French Macaroon diorder juga oleh Pn Judith.Semoga tidak terlalu manis ya...hehehe..Terima kasih.


Blueberry Cheese Tart & Strawberry Cheese Tart diorder oleh Pn Mina.Terima kasih sis sebab ko tak jemu2 order cheese tart.

13 ulasan:

Cheq Sue berkata...

Bila rahel tayang kek keju meleleh tu... entah bila saya mahu coba!

Umie Jazz berkata...

Assalamualaikum...salam kunjung aduh rahel suka sya tguk sentuhan airtgn rahel.saya follow yer...jika ader kesudian silalah intai2 kedpur saya yg x seberapa ni...tkasih...=)
http://secuitrasaumiejazz.blogspot.com/

zila norazila berkata...

Rahel moga sucsess biz ye..moga brtmbh rezeki..aminn..semunya mmg sedap..

Bbwana adienia berkata...

salam..

hai, rahel..

wow, siuknya tengok macam2 kek yang sedap2 ada sini..makin mantap bisnes rahel..moga tambah maju k.

Rohah berkata...

moga terus maju ye Rahel....
sedap2 semua tu...

Haslinda Jaafar berkata...

Sy..mmg suka sngt dgn hidangan2 rahel ni..selau intai..tpi x berani nk komen apa2..cheese tart paling sy suka dan black russia cake tu..aduh sdp nyer..moga rahel terus usaha utk hidang kn resepi2 rahel..good job rahel..terus kn usaha utk lbh maju..

Haslinda Jaafar berkata...

Terus kn usaha rahel..sdp..sngguh resepi rahel..cheese tart dan bermcm2 lg resepi..sy suka smua resepi rahel...

Tina Othman berkata...

Meriahnya order alhamdulilah murah rezeki ye rahel

Saya teringin sangat nak rasa kek cheese leleh tu

paridah berkata...

assalam...suka tengok cheese cake n cheese tart rahel...nmpk sedap sgt. semoga sukses selalu dlm bisnis...

ctwis berkata...

kak rahel bila nk update yg terkini lagi. best la masakan dr kak rahel. suka sgt tgk pic2 dr blog kak rahel & resepi masakan yg umphh lah.. saya dh penah cuba... nk lg yg terbaru & terkini


lov adik angkat ctzila

mama sara nur berkata...

assalam Rahel

suka tgk cheese tart montok2 Rahel
sedappppnya

wwahyu berkata...

mmg suka sngt dgn hidangan2 rahel ni..selau intai..tpi x berani nk komen apa2..cheese tart paling sy suka dan black russia cake tu..aduh sdp nyer..moga rahel terus usaha utk hidang kn resepi2 rahel..good job rahel..Resep Masakan

fatimatuzzahra berkata...

Thanks for sharing dear..harus cuba ni.semua nampak sedap sgt.


Vitamin Semulajadi