Selasa, 5 November 2013

4 TAHUN SUDAH KAMI BERSAMA

Salam sejahtera dan salam ceria selalu buat pembaca Rahel Blogspot.
 
 
Hari ni Rahel tayang gambar kek n dessert yang ditempah oleh kawan-kawan alam maya sahaja.Rahel belum berkesempatan buat kek untuk meraikan 4 tahun sudah kami bersama...hermm macam baru setahun jak...hehehe.Dalam blog ni tak mau cerita bab itu banyak2...biarlah hanya kami berdua yang bercerita kan.Doakan agar kami sentiasa bahagia dalam lindungan-Nya.Amin. 
 
 
Balik pada gambar kek Oggy ni...yang tengah garuk kepala sebab lain macam jak jadinya...hahaha...aduiii...berjam-jam jugak makcik buat figurine ni..bercinta betul.Oh ya,yang ni ialah kek rainbow disalut dengan cream cheese dan fresh cream.Makcik buat ikut kehendak Cik Nieza...semoga berpuas hati.Segala kekurangan mohon dimaafkan..lepas ni nampaknya makcik kena belajar banyak2 buat figurine...
 
 
Nah..yang di bawah ni pulak ialah Kek Minion yang lain dari yang lain...hehehe...lain macam jak rupa dia kan...aduiiii.Dalam guna Russian Black n White Cake dan  ditempah oleh Puan Saidah untuk harijadi putranya..semoga berpuas hati dengan keknya,mohon maaf andai ada yang terkureng.Macam yang makcik cakap tadi,kena banyak belajar melukis...hihi..
 

 
Yang dibawah ni pulak ialah Mango Float.Selalunya makcik suka guna mango pilipin...sedap n nyaman,tapi kali ni makcik guna manga golek pulak...harap2 ok la dia punya rasa.Skarang ni macam bukan musim mango pulak...tengok2 digerai buah memang susah mo Nampak buah mango...yang ni pun nasib2 jak dapat...
 
 
Mango Float kali ni ditempah oleh Puan Ratna.Sebenarnya berapa kali sudah dia bertanya bab mango float ni tp makcik macam malas mo buat klu tiada mango pilipin sebab mungkin akan lain dia punya rasa.Tapi kata Puan Ratna dia tak kesah guna apa2 mango...janji dapat mango float....jadi makcik pun buatlah jugak.Semoga berpuas hati dengan kejadiannya.
 
 
Terima kasih sudi order...jangan serik yaaaa..


11 ulasan:

Melly Octaviana berkata...

Happy 4th Anniversary Rahel. Wishing u all the best, berdua bahagia selama nya.. maju terus yah usaha nya.. *hugs

tun_telani berkata...

happy anniversary.. semoga dilimpahkan rahmat dan kasih sayang Nya insyaAllah..
semua cantik kek nya.

Sue Bee berkata...

happy anniversary,rahel..kek oggy tu nampak betul2 cantik bha..

Kjee berkata...

Happy Anniversary Rahel

Gee® berkata...

happy anniversary Rahel cayang.... sedapnyaaaaa

Amie berkata...

Gue kepingin bikin manga float b ha Rahel...
Tahniah anniversarymu yang ke 4... kena kejar kak ami 15 tahun dong...

Ummi berkata...

Happy 4th Anniversary Rahel dan Suami...semoga sentiasa bahagia ke hujung nyawa yeaaa....Sedapnya tgk mango float tu... *___*. Nanti tayang kek anniversary you all lak yea..

Tina Othman berkata...

Happy anniversary rahel

Mamasya berkata...

Happy 4th Anniversary Rahel...moga tambah bahgia....berkekalan sepjg hayat.
comei kek Oggy...geram nengoknya.

Bbwana adienia berkata...

happy 4th anniversary rahel..

suka tengok tu oggy n cockroach boy tu..haha..kiut betul!

rahel berkata...

Terima kasih kepada:
Melly Octaviana
Tun Telani
Sue Bee
Kjee
Gee
Kak Amie
Kak Ummi
Tina Othman
Mamasya
Bbwana adienia