Ahad, 17 Mac 2013

Japanese Cotton Roll Cake

Salam manis dan selamat bersiaran di waktu malam...memang tengah malam sudah ni..semoga mimpi yang indah...
Kali ni Rahel share lagi gambar Japanese Cotton Roll yang sememangnya gebu dan lembut macam cotton...patut la namanya kek cotton..kalau makan pun ndak perasa sudah habis berapa slice...hehehe..kepada teman2 yang sudah berjaya buat japanese cotton roll Rahel ucapkan tahniah dan kepada yg belum sempat mencuba tu sabar2lah yea...

Note:
Untuk inti pulak Rahel letak fres cream dan strawberry fruit filling.
Untuk resepi Japanese Cotton Roll sila lihat DI SINI jemput masuk.

Selamat menikmati.

7 ulasan:

Melly Octaviana berkata...

Morning Rahel..masih ada kah JRC tuh..mau lah 3 ketul buat cuci mulut abis breakfast..hehe

rahel berkata...

Mat siang Melly...
u terlambat la...habisss..

Shiela berkata...

menarik sangat laa dear..

m.u.l.a.n berkata...

yummmeehh..!!!

Sury Abil berkata...

Mengancam cotton cake nya....kalau dapat ngap ni mmg besttt...:-)

CT Delima berkata...

As'salam Rahel...semakin mantop sekarang ya. kak ct udah ketinggalan jauh bah hehehe. suka sama JCRC nya adohh bila bisa dicoba ya..

Amie berkata...

Uwaaa... Rahel.. gue tak peduli mundu2 tu semua... yang penting dapat tapau JCRC tu....!!!!