Sabtu, 30 Jun 2012

Red Velvet Cake

Selamat pagi dan salam manis kepada semua yang sudi singgah selalu ke dapur Rahel.Semoga semuanya sentiasa sihat dan ceria selalu.Pagi ni gue tayang Red Velvet Cake pulak..tapi tengok luarnya aje sebab tak boleh potong ..ni orang punya kek & sebelum tuannya datang ambik gue sempat posing skejap..nak letak gambar sebagai kenangan-kenangan.Terima kasih FaraReni kerana sudi mengoder kek pujaan ramai ni..harap-harap sesuai dengan selera.Resepinya gue guna Joy of baking punya resepi..korang pandai2lah cari resepinya di rumah  pak google ye..



Selamat menjamu mata..

14 ulasan:

Yatie berkata...

adoyaiiiii tak kelip mata kalau singgah sini, semua kek yg dihasilkan amat cantik sekali..geram je tngk...kalau dpt rasa, alangkah bestnya...

Nur-nba berkata...

Cantik kek ni.. erm kalau dipotong tentu bertambah menarik.. Apa isi di dalamnya.. ? Curious nak tahu... :)

Tina Othman berkata...

salam rahel

jeles tgk frosting licin sangat tu

FnF Simple Life berkata...

Cantekkkk sgt

FnF simple life

MekNa berkata...

Kagum sangat tgk kek2 Rahel..mmg cun gilerr

Rohah berkata...

cantek aje keknya, pernah buat red velvet, hancus segala...heheh..serik lepas tu, maybe next time tak akan serik lagiii...

Naz / Nadz COSK berkata...

Rahel, cantiknya kek tu.. Putih bersih dan terserlah kemerahan ceri tu...

ummiakid-lily berkata...

tersangat cantek kek tu, putih bersih dan licin jer sapuannya...menyerlah merah ceri tu...gojes!

kakbesah berkata...

wee.. yg nmpk simple, tp tetap menarik.. putih bersih gitu..hee..

Nuwairani Ismail berkata...

putih suci, anggun gitu red velvetnya...

Melly Octaviana berkata...

Cantik cake nya,sukses selalu yah. Laris manis.. ;)

rahel berkata...

Terima kasih teman2 kerana sudi singgah dan tinggalkan komen yang manis..

zila norazila berkata...

wahhhh kecurr tgok:)mesti sedap nie..

fh berkata...

selera betul akak sarapan pagi ni sambil jamu mata tengok kek rahel...cantik2 sumernyer...