Selasa, 1 Mei 2012

Jom makan

Selamat tengah hari kepada semua...dah siap lunch k? Hari ni gue masak menu yang simple aje...ala kampong gitu..tapi kan ..gue memang suka hidangan yang macam ni..tambahan pulak dengan adanya sambal belacan tomato perah limau kasturi..emm..berselera gue makan..hehe...



Bening Kobis & Kacang Panjang
Selamat menjamu selera...

12 ulasan:

Nuwairani Ismail berkata...

adei....menu yang macam ni la bikin bertambah2 nasi. kalau pedas2 lagi la mau tambah.lama suda tidak makan lauk mcm ni sejak2 cuti dari makan nasi. cantik props kak rahel guna.

♥MAMASYAZA♥ berkata...

simple tapi sedap ni. akak pun suka menu camni

ummiaisyah berkata...

waduh...menu cam gini la takkan jemu...lagi nk tambah nasi ada la...

mala berkata...

salam rahel, mau bertambah byk kali kalau lauk mcm ni sedapnya la ..

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

Wah! Rahel... terbeliak mata ni tengok menu ni taw! dah lama tak masak simple cam ni.. hehhee padahal baru seminggu... kecur ni... Assalammualaikum.. << sorry terlupa bagi salam hehehh asyik benerrr gitu

ijayuji berkata...

Salam kak rahel! menu mcm ni lah kita tak suke sbb bertambah tambah nasi, eeeeee...kita suke lerr mkn sambal belacan lwn sayur being dgn ikan gorengggg pastu bubuh kicap kat nasiii adehhhhh... laporrrrrr!

Tina Othman berkata...

wah sedapnya rahel, menu simple mcm ni yg buat bertambah nasik tu

naknya ada sambal belacan, resdung belakang ceta hehe yg penting layan tekak

Gee® berkata...

Waaa...sedapnyaaa

Rohah berkata...

yg biase tu dah confirm sedap, nampak ada sambal tu lglah ngancemm...mamam, mam, mam..

a'in fajar berkata...

sadap juga ba makan mcm tu, wlau simple lbh tinggi selera..sambal belacan tomato baru bg ain d semenanjung..

Wattie berkata...

Salam Rahel,
Kalau menu simple macam ni, mau berpinggan pinggan anak anak ngan bapak anak kerjakan.....bestttt

Lina berkata...

As Salam Rahel..lama saya tak berjalan2 ke sini.....bukan apa, TAKUT TERGUDA..hehe....simple but kecur gak air liur nie....sabar je la dietku.....