Jumaat, 27 April 2012

RAMEKIN FOR SALE




Saiz tapak cup 2.5''
10 pcs + 1 stand
Berminat? Sila pm Rahel Blogspot di Facebook.

Terima kasih.

11 ulasan:

ilahjy berkata...

oo bagus nie bolehlah kak ilah tambah koleksi vantage yg dah ada 8 set kat umah nie..mcm mana ya nak beli? rahel dimana? kak ilah di KL nie...jamin tak pecah ker jika sampai.. huhuuu..

umi's cup cake berkata...

rrahel, umi nak jugak tapi kat opis ni tak boleh buka fb mcm mana ya?

CT Delima berkata...

As'salam Rahel

tak masak ker hari ni, k.ct datang nak tumpang makan ni..hehehe

Emm best gak ni tapi k.ct dah banyak ramekinlah yanggg :)

Bicara Kak Noor berkata...

salam Rahel,wah cantik nye kalau dekat mmg nak order gak tapi jauh ni akak kat Brunei lah camno tu??

HaSue berkata...

cantiknya rahel..siap dgn stand lg..syg nak guna utk baking ni..hehe

Amie berkata...

Terpikat.....! Kak Amie memang ada koleksi vantage! Apa lagi yang Rahel jual... cepat-cepatlah tayang!

rahel berkata...

Salam...
Ilahjy
umi's cupcake
Bicara kak Noor
Kak Amie..

stok ramekin dah abis...cepat sangat kawan2 ambik..secepat kilat..hehe...ampun maaf ye..kena tunggu stok baru lagi datang.

rahel berkata...

Kak Ct..
hari ni sebok sikit layan order..ada masak gak,tp tak sempat nak ambik pic..hehe

rahel berkata...

Hasue...nak kena buat perhiasan je kan..hehe..

Tina Othman berkata...

ingatkan cupcake stand, cantik lah buat deco, tapi rumah ada budak kecik ni payah, karang abis berderai dimainnya

mala berkata...

salam rahel, love the stand tapi mala prefer paling design.