Sabtu, 21 April 2012

Kek APC 2011

Salam manis kepada semua...


Kali ni Rahel buat Walnut Carrot Cake sempena meraikan penerimaan sijil Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2011.Bukan Rahel yang dapat sijil ni tapi My Darling dan penerimaan sijil berlangsung semalam,jadi awal-awal lagi keknya udah disiapkan..hanya menunggu encik darling balek bawak sijil baru keknya dipotong..hehe..nak gambar kek skalian dengan sijil.Seharian jugak gue menunggu ni..dan petang baru la my darling mendarat di Tawau..sampai rumah terus potong kek,jadi dapatlah kami menikmati kek yang moist dan enak ni..nyam nyam... 
Ok lah,Resepi Walnut Carrot Cake di sini jemput singgah yer..

25 ulasan:

Sally Rashid berkata...

Tahnia kpd yang dapat APC tuh..bila lah giliran i pulak..hehe
kek tu..peberet i tau..makan tak jemu

rahel berkata...

terima kasih Sally...memang sedap kek ni..tak jemu kita makan..my laling pun suka banget..nak letak walnut byk2...perghh..

atie @ ejay berkata...

tahniah hihi
ala sedapnya walnut carrot cake kan

AZLITA AZIZ berkata...

Tahniah daripada akak juga..

waa.. nampak sedap sangat carot cake tu..

STAR Q berkata...

tahniah kpd saudara yg dpt anugerah cemerlang! lebih untung dpt kek pulak :-)

Amie berkata...

Tahniah untuk laling dia.... sportingnya Rahel ye, siap buat kek APC lagi.... waduh enak banget tu walnut carrot, gue minta 1/2 loyang buat bekal balik Lahad Datu malam ini.

Zack Zachoes berkata...

tahniah to both of you, sbb dapat APC dan dapat makan kek yg sedap ;) minta ba..

Qasey Honey berkata...

Rahel..tahniah kt laling u tu...bila la giliran QH pulak nk dpt APC tu...hehehe

wah bestnya laling u...dpt wife mcm Rahel ni...siap sediakan kek lagi...dah la sedap pulak tu...minta sikit...hihihi

ogyep yummy mellow berkata...

Congratulations to your Darling ya... Mesti dia x habis makan kek to sorang2 kan... hulurlah sikit kat kita..

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ berkata...

Congratulations to your darling. That's one beautiful cake made with lots of love. :)

ogyep yummy mellow berkata...

Congratulations to your Darling ya... Mesti dia x habis makan kek to sorang2 kan... hulurlah sikit kat kita..

Asyifa Mustaffa berkata...

Tahniah to ur laling...!
sedap kek tu...:)

Chah berkata...

wah..tahniah to my laling tu yer...kek lazat tu leh jd pembakar semangat tuh utk dapat lagi anugerah thn depan...

Acik Erna berkata...

rahel aca dah terasa2 kat lidah kesedapan kek rahel ni

zila 4ever berkata...

tahniah jgk dari zila rahel..kek yg cantik..kita pun dah lama nk buat..tp x terbuat2 lagi rahel.:)

Kak Sam berkata...

Wow bestnya. Dapat sijil pastu sampai umah dapat kek spesel plak. bertuahnya en darling rahel

Melly Octaviana berkata...

congrat yah buat darling nya, wishing him all the best.
he's lucky man punya istri macam Rahel pandai masak dan buat cake.. masih ada ngga.. ? bagi dong... ;)

Rohah berkata...

tahniah buat laling Rahel, suami cemerlang adalah berlatarkan isteri yg cemerlang juga, begitu bukan..
Tapi nk keknya juga, pos laju yerrr

Ilhamkreatif berkata...

Sorry lewat singgah Rahel..Tahniah buat cik abang you...sedap nampak cerrot cake tu..

Nuwairani Ismail berkata...

antara kek yang nani dah masuk list 2 tahun tp belom pernah cuba...hadoi! sedapnya!

Gee® berkata...

Waaa....sedap tu carrot cake... nmpk moist gitu... sedapnyaaa... btw tahniah buat cik abangnya...

CitarasaKu berkata...

Tahniah Rahel....dan kek yang cantik siap dengan deko lagi.

a'in fajar berkata...

rahel..lmbt ain smpi sini..terlepas belon..:)..sedap kek..ade walnut mst bertambah sedap tu..oh yer tahniah buat penerima APC..

myda_ahmad berkata...

tahniah utk En suami....

Ummi berkata...

Rahel, baru akak terperasan entry ni..laju sgt Rahel update...hehe.. Tahniah ya untuk cik abg Rahel atas APC tuh..semoga semakin bersemangat berkhidmat dan berikan yang terbaik... ^___^ Waaah sonok balik dapat makan kek cik isteri buat...akak pun suka carrot cake... ^__^