Ahad, 11 Mac 2012

Pizza

Salam manis kepada semua yang sudi singgah ke dapur Rahel,semoga semuanya sihat dan ceria selalu.Jom kita buat pizza pulak,simple tapi sedap,resepinya dah lupa ambik kat mana,harap tuan punya resepi menghalalkannya.


Kali ni Rahel share resepi untuk doh aje,sebab yang sos,inti dan topping tu memang main letak je,takde sukat2,so korang pandai2lah buat yer.Oh ya,sebelum bakar pizza pastikan loyang pembakar dioles dengan olive oil atau butter...itu aje...


Selamat menikmati Pizza yang lazat.

14 ulasan:

Tina Othman berkata...

salam rahel, alahai malam2 dok jamu mata tgk pizza hihi, teringin lah pulak rasa

rahel berkata...

Maaf Tina..terlepas sudah pizza ni..hehe..

Qasey Honey berkata...

alahai comeiiinye piza dia....nmpk sedap...mintak spotong...

atie @ ejay berkata...

dah abis ke...ingat nak mintak sepotong wat sarapan hihi

ummiaisyah berkata...

sy pon baru buat pizza..tp x sempat shooting udah abis...puas dpt buat sendiri kan...kalo bli.. bole tahan mahal

izahdaut berkata...

waaaa bestnyer pizaaa.. nk jugakk rahel. mhu sarapn dengn pizza. hihi

♥MAMASYAZA♥ berkata...

sedapnyeee

Wattie berkata...

Salam rindu Rahel,
Lamanya tak mai sini, tenet sekarang ni slow betulkan, nak letak komen pun byk lak ragamnya.

Anyway, akak nak tumpang makan pizza kat sinila, dpt yg dalam piring terakhir tu pun jadila

rahel berkata...

Qasey Honey...hehe..sepotong cukup k?

rahel berkata...

Atie...dah abis pun...hehe

rahel berkata...

Ummiaisyah..betul tu..kalau buat sendiri memang puas ati makan..kebersihan terjaga..hehe..

rahel berkata...

Izah..hehe..waaa semua nak pizza ek..jom buat pizza..leh mkn byk..

rahel berkata...

Mamasyasa...dah makan ek..

rahel berkata...

Wattie...tenet memang slalu meragam..jom lah singgah kita buat pizza yg baru..pastu mkn sama2.