Selasa, 27 Mac 2012

Awards Lagi

Salam manis dan selamat bersiaran kembali.Apa khabar korang semua? baru berapa hari tak hantar laporan tapi terasa dah lama banget pulak.Hari ni gue takde masak apa2 yang special,yang special semua dari kedai makan n kedai bakery..huhuhu..nak tau kenapa? hemm gue sebok kemas barang kat umah ni,nak masuk dalam kotak semua,so peralatan masak2 and baking pun memang dah selamat masuk dalam kotak.Nampaknya dalam minggu ni dapur Rahel masak apa? sepi buat sementara waktu.My laling dah kena bertugas balek kat Sabah,jadi tinggal berapa hari lagi baibai Mersing.Nah...melencong sudah cerita ni...lari dari tajuk sudah..

Ok la tu...skarang kita tengok2 pulak awards yang diberi oleh LOVE2COOK  berapa hari yang lalu,baru sempat angkut ni ari.Terima kasih ye LOVE2COOK untuk award ni,terharu sangat-sangat,ada senang nanti Rahel try resepi awak...zazzzz...











Tengok jangan tak tengok...

9 ulasan:

zila 4ever berkata...

rahel
wahh patutla dapur kamu senyap sepi..nk pindah rupanya..tahniah dapat award tue..:)

Gee® berkata...

Tahniah!!

Kama Kimin berkata...

Tahniah Rahel

Melly Octaviana berkata...

congrat Rahel.. mau ngga melly bantuin packing nya.. hehe

Amie berkata...

Selamat pindah rahel, jangan tutup dapur lama-lana.... sunyi dan sepi... dan rindu!

Rohah berkata...

Tahniah dek Rahel..

Sally Rashid berkata...

pindah ke mana pun tak per..jgn tutup dapur sudahlah Rahel..hehe

Wattie berkata...

Salam Rahel,
Waaa....bangganya dapat award

rahel berkata...

Thanks geng kerna singgah n komen...

Zila4ever
Gee
Kama Kimin
Melly
Kak Amie
Kak Rohah
Sally
Wattie