Ahad, 8 Januari 2012

Mango Muffin

Selamat pagi semua...dan selamat  berhujung minggu...dah siap sarapan k belum? Rahel lepak skejap kat blog sebelum keluar jalan-jalan..ni pun muffin yang dibuat berapa minggu yg lalu,terlupa pulak nak letak hari tu,kali ni resepi muffin macam resepi peach muffin gak...so kalau ada yang  berminat nak buat  mango muffin ni resepi Rahel dah letak kat MyR  silahkan ke sana...cuma ke sana gantikan peach tu dengan mango yang dah masak...mudah kan?




12 ulasan:

Cheq Sue berkata...

Bila tgk muffin rahel ni, dah lama jugak rasanya saya x membuat mufin... he he he

Melly Octaviana berkata...

Cantik muffin yah, sexy di atas nya.. mau dong 5 muffin nya. Happy sunday .. :D

AZLITA AZIZ berkata...

selamat berhujung minggu Rahel..
Waa.. ada muffin kat sini sesuai buat minum petang.. mula2 akak ingat jagung yang kuning2 kat atas tu.. rupanya manggo.. menarik Rahel tak pernah lagi cuba muffin manggo..

Amie berkata...

Selamat pagi Rahel,
muffinnya nampak lembut mulus....sedap tu Rahel... kejap lagi nak terbang balik ni, Amie dapat Bluberry Muffin dari MAS Wing tadi, yok kita tukaran...

JaSSNaNi berkata...

nampak sangat2 menyelerakan maggo muffin ni.. nak cuba gak lah, nanti rahel jangan lupa letak resepinya ye.. :)

rahel berkata...

Cheq Sue...skali skala buat muffin memang best kan?


Selamat berhujung minggu Melly...
ambil aja mufinnya...hahaha..udah abisss..


Selamat berhari minggu jugak Kak Azlita..
hehe...memang kuning je macam jagung potongan mango tu kan...kena cuba tau..


Selamat petang Kak Amie..
waaa..sedap tu blueberry muffin..lama tak mkn..banyak terbang wo...


Thanks JaSSNaNi..
kalau dah rasa mufin mangga ni..pasti suka banget..lembut je muffin ni walau pun dah sejuk..

Resepi dah letak kat MyR..

nuwairani ismail berkata...

kalau letak mango, mesti wangi jak muffin tu...tp mango mahal pulak..kena tunggu murah dulu baru boleh bikin. heheh

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

Hem...nampak best boleh masuk list

Nazrah berkata...

suka tengok mufin tu..gebu dan cantik jer...

rahel berkata...

Nuwairani...
mufin ni guna mango sikit je..so taklah terasa mahalnya..


Mango muffin memang best...silahkan cuba ye Paty's...


thanks Nazrah..
mufin ni lembut,gebu n moist..

Ummi berkata...

Rahel, sedapnya tengok mufin mangga ni...rupa pun menggoda laaahhh :) nnt ada mangga akak nak try, thanks ya Rahel ..

rahel berkata...

Tima kasih Kak Ummi...boleh aje..