Ahad, 8 Januari 2012

Cotton Cheese Cake

Selamat malam semua...singgah sekejap  kat dapur,boleh  dapat sepotong kek..Tak tau  nak cakap pa lagi  pasal kek kapas ni..hehe...sedap,lembut,wangi dan? Kalau dapat kek keju kapas mesti skejap je dah abis..buat satu adunan rasa tak cukup pulak..k tuan  tanah yang memang  semula jadi kuat makan kek...hehe..

Emm..Rahel boleh agak da..mesti ada yang nak cuba cotton cheese cake ni,jadi jangan ke mana-mana..sebelum singgah ke SINI untuk ambik resepi...layannn..
Cuci mata dulu...

10 ulasan:

nuwairani ismail berkata...

suka makan cheese cake...kalau buat cheese cake jenis lembut mcm ni makan banyak2 pon tidak muak..

AZLITA AZIZ berkata...

Cantiknya cotton cheese cake tu Rahel nampak sangat lembut.. aduyaiii.. lapar terus perut akak.. emmm tersa macam nak makan cheese cake lah pulak.. :-)

Wani berkata...

sedapnyaaaaaaaaaaaaa cheese cake .. terasa nak wat la pulak .. memalam tayang cheese cake neh ... ;p

Sally Rashid berkata...

nampak sungguh lembut.

rahel berkata...

Betul la tu Nuwairani..sedap ciskek ni..


Hehehe..Kak Azlita...sorry la..kita tayang ciskek tengah malam..


Wani,tunggu apa lagi...buatla..


Tima kasih Sally,kek ni memang selembut kapas..

Chah berkata...

owhh...ni kek kesukaaan daku!!! rahel nak sikit! gebu gebananya kejadiaannya tu...

izahdaut berkata...

perhhhgg mmg gebu. jenguk resepi sat. tq rahel

Melly Octaviana berkata...

Met Sore Rahel, masih ada ngga cotton cheese cake nya.. mau dong 5 iris.. ;)

Ummi berkata...

Rahel...cantiiikknyaaa cotton cake nih...sayang nak makan :)

rahel berkata...

Chah..apa mcm mo kasi lu...banyak jauh la..hehe.


Sama2 Kak Izah..silahkan dijenguk resepinya..


Mat malam Melly..
ada kok..kamunya yang telat...5 iris cukup ngak?


Tu la Kak Ummi...laju je abisss..hehe..