Khamis, 29 Disember 2011

Kek Brownie Kacang

Selamat malam semua, tengah buat ape tu? dah  tido k? hehehe..lepak  kejap kat blog,saje nak  kasi  tayang lagi kek brownie  kegemaran  ramai,tadi petang Rahel dah bedal semua kek brownie ni,so jangan ada yang berangan-angan nak mintak seketul dua lagi ek.


Baeklah boss...Rahel udah mo  masuk tidur ni...mata udah layu-layu dari tadi,tapi sebelum tu..Rahel nak ajak korang singgah kat SINI untuk ambik resepinya..oklah baibai selamat malam..jum tidor..


Selamat menjamu mata..daa..

22 ulasan:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot berkata...

wah sedapnya rahel.

JaSSNaNi berkata...

Assalamualaikum dan selamat pagi..
sedapnya brownies, kalau dapat sekeping ni pepagi ni best gak.. :) wat tenaga sebab kemanisan tu.. :) hmmmm.. nyum nyum..

Kak Sam berkata...

Mak ai takutnya tengok coklat tu. hehehe i like

cik cek berkata...

Sedapnya...tgk2 sambil telan2 air liur...antola ke dapo kak cek sikit...siannnn akak...kempunan nanti tau..:)

Ucu Faridah berkata...

terbantut nak minta sbb dh kena sound ...hihi..terpaksalah ucu merajinkan diri buat sendiri...(ayat pujuk diri sendiri ni..)

rahel berkata...

tima kacih Puan Ros..enak ni di mamam sambil minum hot chocolate..emm terasa coklatnya..hehe..


wsalam Jassnani..
emm kan Rahel dah kata awal2 yg brownie dah abis..hehe..buat la..boleh mkn byk2..


Amboi Kak Sam..ni mesti takut klu coklatnya kureng kan..hihi..


Hehehe..Kak Cek..saje kasi akak telan2 liur..biar rajin buat brownie..


Hem..Kak Ucu kan raja buat kek..so kena buat la sendiri ek..leh anto kat dapur Rahel nanti..hihi

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak Rahel..ishhhh..lately ni macam ramai pula yang duk tayang brownies ni...sedapnya buat minum petang...lagi2 kalau ada white coffe panas...

Melly Octaviana berkata...

terpaksa hanya menikmati photo nya aja, baru mau minta uda abis..btw.. cepet banget tidur nya.. hehe

Kama Azura bt Sakimin berkata...

Assalamualaikum Rahel...
tayang brownies lagi ye? dah xtahan godaan brownies Rahel..mesti nak cuba ni. Dah meleleh air liur dah

Yana Shaiful berkata...

Salam Rahel..aduss..ku tergoda lg..rs cam nk amek jer 2 3 keping bt minum petang ^_^

rahel berkata...

Sue...
cam nak ajak buat brownie la klu cam tu..hehe..

rahel berkata...

Melly..
maaf ya..kuihnya dah gue abisin..abis disitunya telat sampe..hehe..

rahel berkata...

wsalam Kak Kama Azura..
kena buat yg baru la klu cam ni..leh makan sambil minum hot chocolate..

rahel berkata...

wsalam Yana..
saje goda kamu ngan brownie.biar rajin ke dapur buat kek brownie..hehe..

Wattie berkata...

Assalamualaikum Rahel,
Sukanya tengok lelehan coklat tu, lagi suka jika dapat seketul....hehehe

Amie berkata...

tak acilah Rahel... lain kali kena tinggal 1/2 ketul ke...kita pun nak rasa jugak.. he hehehhhh tak peduli, takmahu balik, nak tunggu lama-lama di sini sampai Rahel buat lagi kek brownie kacang tu!

dZana berkata...

aslmkum rahel.. rasa mcm dah lama tak BW... mcm2 menu dah terlepas.. huuuu.. sedapnya dpt mkn kek brwnis di ptg hari..

Wani berkata...

wah bestnya brownies ...sedapnya .. cantiklah rahel buat ,,,,, nak semua ketul tu x genap hihi

Nazrah berkata...

salam..kita singgah sebab terliur tengok brownies tu...

rahel berkata...

wsalam Wattie..
nak bagi seketul tapi jauh la...


Kak Amie...
boleh je..tapi temankan Rahel wat yang baru ek..hehe..


wsalam Dzana...
dari mana?..lama tak singgah...melepas la brownie ni..


Wani..
Rahel nak bagi 1/2 tapi tak tau nak post kat mane..hehe


Thanks Nazrah...
tapi brownie dah abis..

Acik Erna berkata...

Rahel..tergoda sunggu acik dengan kek brownie kacang ni..tapi awal2 dah warning tak boleh mintak ni..he he..minta resipi aje la..

rahel berkata...

boleh aje Acik...buat lebih sikit ek..leh tumpang sekaki lagi nanti..hehe..