Rabu, 30 November 2011

Dragon Fruit Cake

Selamat malam semua...dah tidor? k masih jalan-jalan dalam blog?..Oklah,ni saja lepak2 kat blog sambil hantar laporan yang tertunda,nak share dengan korang semua,kek yang simple tapi sedap..pada Rahel laa..hehe..tengok resepinya kat sini.



Oklaa..dah mengantuk ni..nak rehat dulu..silahkan tinjau-tinjau resepinya...daaaa..

7 ulasan:

cik cek berkata...

Rahel...kak cek tinjau dah resepinya...amik dah pun...nanti nak try gak buat...:)

dZana berkata...

woo.. kene buka pintu lain eh.. byk kene byr cukai pintu ni rahel.. hahaha.. jgn marah usik2 jer.. K.. akk nak masuk pintu lain pulak..

Sally Rashid berkata...

pagi2 dah tergoda dgn kek ni...

Amie berkata...

Selamat pagi Rahel,
menariknya DFC ni...memang sedap ni! Nak cuba sikit...ada lagi tak?

ady berkata...

as-salam rahel
wahh mabeles cake ni...tak pernah org buat cake ni..npk sedap..

Ucu Faridah berkata...

assalamualaikum wbt....
cantiknye kek tu macam 3 dara pingitan la...

rahel berkata...

Silahkan ditry Kak Cek..buat banyak2 ek..hehe..


dZana..hahaha..ada dua pintu jer kena buka..


Sally...dah jadi adat..pagi2 kena goda dulu..huhu..


Selamat pagi Kak Amie..
boleh je cuba..tapi sendiri mo buat la..hohoho..


wsalam Ady..iye k? ada jg orang yang buat tapi mgkn belum jumpa lagi..


Kak Ucu..hahaha..mcm 3 dara pingitan kan...