Khamis, 29 September 2011

Vanila Swiss Roll

Selamat bertemu kembali,kali ni nak share satu resepi kek yang mudah,terasa terpanggil pulak untuk mencuba,memandangkan udah ramai rakan2 FB yang bertanya mengenai kek gulung ni & ini je yang baru Rahel buat untuk kudap2an...resepinya paling mudah & bahan2 pun tak banyak..rasa pun sedap sangat..oklah kawan2..jika berminat ngan vanila kek ni boleh jenguk sambil cuci mata kat dapur  I Love Cake jom....





Enjoiii...

4 ulasan:

ady berkata...

as-salam
cantiknye swiss roll..npk kemas gulungan kek swiss rool tu..

rahel berkata...

w.salam Ady,ni kena hati2 time buat...baru dapat yang kemas cam ni.mekasih Ady kerna sudi tinggalkan jejak.

idayu berkata...

kak...ada resepi swiss roll vanila ni?..hihihi..tq

rahel berkata...

Idayu...perhatikan tulisan kaler biru kat atas pis tu "i love cake" klik kat link tu..